6. Bosanska

Tuzla, BiH

+387 61 147 377

Dostupni od pon sub

Pon - Sub: 9:00 - 17:30

Uvijek dostupni online

Razine zašitite naših protivprovalnih vrata

Blindirana vrata su naša zaštita! Ali od čega se pokušavamo zaštititi? Nakon što smo se detaljno pozabavili ovim pitanjem, firma Madeem donijela je 4 stepena zaštite na  vratima, pri čemu svaka zahtijeva zasebno razmatranje.

Zaštita od lopova

Sigurnost od lopova – Naša firma Madeem proizvodi metalna ulazna vrata te stalno radi i poboljšava njihovu zaštitu. Uz pomoć inovativnih rješenja tehnologa izrađujemo Sigurna čelična vrata s visokim stepenom zaštite od lopova, kako bismo osigurali sigurnost Vašeg doma.

 

Zaštita od buke

Sigurnost od buke jedan je od najvažnijih čimbenika kod metalnih  vrata. Škripa lifta, glasne komsije , popravci, glasna društva i još mnogo toga – sve to unosi nelagodu u naše živote.  Pravilna instalacija je također vrlo važna. Stoga, ako želite kupiti blindirana vrata, svakako obratite pažnju  na karakteristike zvučne izolacije: s kojim su materijalima vrata ispunjena i kako. Blindirana vrata moraju biti potpuno popunjena i ne smije biti praznih mjesta.

U firmi Madeem se metalna vrata izrađuju korištenjem savremenih materijala i inovativnih tehnologija – čime se osiguravaju pouzdana ulazna vrata. Naša ulazna vrata unijet će nenadmašnu udobnost u vaš život.

 

Zaštita od mirisa

Sigurnost od stranih mirisa – nažalost, ne biramo susjede. Često se događa da ne razmišljaju o udobnosti onih koji žive u blizini. Pušenje u hodnicima, smeće, proliveni alkohol, kućni ljubimci i još mnogo toga. Svi ovi mirisi mogu lako prodrijeti u vaš dom kroz ulazna vrata. Razlog je prisutnost pukotina. Pukotine na blindiranim ulaznim vratima nastaju upotrebom nekvalitetnog brtvila, pjene, otključanih brava, nepravilne ugradnje ili moguće deformacije željeznih vrata (savijen tanki metal manji od 2 mm). Izrađujemo ulazna metalna vrata po standardima kvalitete.

Zaštita od hladnoće

Sigurnost od hladnoće – kao što znamo, metalna vrata imaju jednu od najvažnijih i najvišu toplinsku vodljivost. Metalna ulazna vrata, kao rezultat, pokazuju pojavu kondenzacije, smrzavanja na bravama, kvakama, cilindrima i samom platnu. To je posebno uobičajeno na temperaturama ispod -10, a od hladnoće u kući možda neće spasiti ni najelitnija vrata.

Što učiniti ako su željezna ulazna vrata ulaz u grijanu sobu u ravnoj liniji? Postoji rješenje! Madeem je razvio inovativnu tehnologiju toplinske izolacije i sada se naša vrata ne boje hladnoće. Također, ova tehnologija je značajno smanjila toplinsku vodljivost kroz blindirana ulazna vrata za čak 10 puta! Pritom, naša cijena uvijek ostaje pristupačna.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *