6. Bosanska

Tuzla, BiH

+387 61 147 377

Dostupni od pon sub

Pon - Sub: 9:00 - 17:30

Uvijek dostupni online

O nama

Madeem d.o.o. je porodična firma nastala 1953. godine kao samostalna zanatska radnja koja se u međuvremenu razvila u preduzeće koje djeluje na međunarodnom tržištu i bilježi stabilan rast svake godine poslovanja.

Nastala prije 75 godina kao limarska radionica, kompanija je zajedno sa svojim vlasnicima, porodicom Gazibegović, radnicima i resursima konstantno napreduje i modernizuje se. Danas je Madeem d.o.o. partner koji radi projekte sa najvećim kompanijama u regionu ali i dalje imamo odnos sa privatnim licima i uspješno riješavamo najzahtjevnije izazove koje naši kupci postave pred nas.

 

Danas je Madeem d.o.o. spoj tradicije, majstorstva i znanja već treću generaciju oplemenjenu modernim mašinama i savremenom radionicom.

Vrijednosti koje gajimo u našoj kompaniji su prije svega:

Kvalitet – našim kupcima i nama je najbitnije da sve što izgradimo traje i ima svoju vrijednost.

Stručnost  – stručno osoblje, akademski obrazovano rukovodstvo sa cjeloživotnim majstorskim iskustvom

Poštenje – mi smo firma „starog kova“ gdje ljude gledamo u oči

Tačnost – rokovi isporuke se strogo poštuju i mi cijenimo vrijeme i vaše i naše.

 

Paleta proizvoda i usluga koje nudimo je veoma šioroka. Madeem d.o.o. nudi sve limarske radove, bravarske radove te usluge obrade metala na nasim masinama. Kao najpoznatija limarsko-bravarska radionica u Tuzli, 1997 godine krenuli smo u ozbiljan biznis sa INOX materijalima i za kratko vrijeme izgradili imidž pouzdanog partnera za sve proizvode od INOX-a. Od 2005 godine aktivno razvijamo program PVC – prozora i vrata te posjedujemo opremu i masine za proizvodnju istih u istom periodu kako to i samo trziste zahtjeva svoju proizvode ubacujemo prozore i vrata od aluminijskih profila sa i bez prekinutog termickog mosta. 2010 godine pocinjemo sa investicom nabavke mašina  i alata za izradu dijelova za sekciona garazna vrata, te kao jedini proizvođač ovog okova u regionu svojim proizvodima uspjesno snadbijevamo firme u regionu. Nas rast tu ne steje ubrzo nabavljamo opremu za plastifikaciju metala kako i CNC rezanje vodenim mlazom.

Zadnjih godina bavimo se izradom protuprovalnih stanskih vrata koja su 100% domaci prozvod izradjen po europsim standardima i svojim dizajnom prate svetske trednove. Za nasa vrata obezbijedili smo i certifikate koji potvrdjuju kvalitet proizvoda.